exclusieve nieuwbouw schuurwoningen

Over Joep van Os

Als jong ventje sliep ik op het kleinste kamertje van mijn ouderlijk huis in Breda. 6,5m2 groot, met 1 persoons bed, bureautje met stoel en kastje voor mijn cd-speler. Ondanks de beperkte grootte heb ik dit kamertje door de jaren heen wel honderd keer verbouwd. Voor mij een kamer met eindeloze mogelijkheden.

Mijn zoveelste verbouwingsplan voor mijn kamer was klaar. Ik wilde net als mijn vader, hij was ook architect, een opklapbare tekentafel aan de muur om zelf ook mooie grote tekeningen te kunnen maken.

Zodra de klopboor de muur in kon klopte ik aan bij mijn pa. Die had echter geen zin om nu te boren, “volgend weekend Joep”, zei hij me. Want als hij zin en tijd had werd er geboord.

Einde oefening voor mij. Een directe beperking van mijn vrijheid en droom.

Hier ontstond de blauwdruk van mijn leven.

Onafhankelijkheid, vrijheid, zelfstandig te werk gaan, plannen maken en ze zelf uitvoeren, in eigen tijd en tempo, zonder enige sturing of leiding van bovenaf.

Daarom ben ik zelfstandig ondernemer geworden. Ik realiseer dromen, vroeger voor mijzelf, nu ook voor anderen, en dus ook voor jou.

Mijn opdrachtgevers zijn vrijwel altijd zelfstandig ondernemer, zijn in iets specifieks ongelofelijk goed, hebben daar veel succes mee behaald, hebben goed geboerd en zijn financieel onafhankelijk. Zij willen nu een absolute droomwoning laten ontwerpen en bouwen waarvan er maar 1 in de wereld is.

Zoals ik vroeger bij mijn pa aanklopte, klop jij nu bij mij aan.
Nu heb jij een droom, een bouwplan.

Stel. Je hebt net een grote lap grond gekocht, vlakbij de rivier, net achter de dijk, met weilanden rondom, aan de ene kant zicht op een oude fruitboomgaard met knoestige appelbomen en grazende wollige schapen.

Jij wilt op deze grond een exclusieve nieuwbouw schuurwoning bouwen.

Een vrijstaande ruime villa in farmhouse stijl met sfeervol rieten dak, opgaand in de omgeving. Grote glazen puien met rondom prachtige vergezichten op de fruitboomgaard en weilanden. Een waanzinnige slaapkamer voor jou en je partner op de beganegrond met luxe badkamer en walk-in kleedruimte, en eigen privé terras voor je eerste shot ochtend espresso in de opkomende ochtendzon als de dauwdruppels nog aan het gras hangen. Gave slaapkamers voor je kinderen met open nok met stoere houten gebinten. Een woonkeuken met ruim luxe kookeiland met bar om heerlijk met je familie en vrienden te borrelen aan het einde van de dag, verwarmd door een hangende houthaard met sfeervol vlammenspel.

Ik voel en begrijp als geen ander onze gezamenlijke drang naar vrijheid, jouw enthousiasme om nu te beginnen zonder je kostbare tijd te verspillen.

Neem contact met mij op en vertel me in een goed gesprek alle details die ik nodig heb.

Ik ontwerp voor jou die waanzinnige woning, je nieuwe thuis, een huis dat uniek is in de wereld, speciaal ontworpen voor jou, speciaal voor die plek.

Zin om te beginnen?

Team Architectuur & Interieur en onze studio

van Os Architecten studio Stationslaan Breda
Architectuur en Interieur Joep van Os en Danielle Verhelst
spreekkamer-Joep van Os-Danielle Verhelst
Hie wordt jouw exclusieve nieuwbouw schuurwoning bedacht
Detail stalen lab Joep van Os Architect
Architectuur en Interieur Joep van Os en Danielle Verhelst