exclusieve nieuwbouw schuurwoningen

Nieuwbouw witte villa met rieten kap

wensen nieuwbouw witte villa met rieten kap

Een luxe en ruime vrijstaande witte villa met rieten kap op een lichte verhoging op het kavel met ruime living, ruime woonkeuken met veranda en bijkeuken en speelkamer op de beganegrond. Rondom lekker vrijheid en zicht op tuin.

concept nieuwbouw witte villa met rieten kap

Deze landelijke witte villa met rieten kap is ontworpen met de ruimte prachtige tuinen groene omgeving van de Tegenbosch in Eindhoven als uitzicht.

Vanuit alle kamers op de beganegrond ervaar je de ruime kavel en de bebossing rondom. Via een ruime entree kom je de woning binnen met luxe houten trappenhuis en mooie goudkleurige stalen pui richting de woonkeuken met kookeiland en grote eettafel met open haard.

De woonkamer is bewust alleen te bereiken via de dubbele stalen deuren in de woonkeuken en heeft daardoor veel meer bruikbare ruimte voor banken en kasten. Zowel de woonkamer als de woonkeuken hebben toegang tot een groot terras aan de zijkant en overdekte veranda aan de achtergevel. Een bijkeuken is net op de hoek maar bij de woonkeuken ontworpen. Achter de bijkeuken zit de speelkamer en studie/werkplek met prachtig zicht op de tuin.

De gevel is ontworpen als een gevel met 3 materialen, een rustige beigetint in de plint, wit gevelstucwerk voor de hoofdmassa en onder het ruime overstek van de rieten kap een zwarte houten verticale gevelbekleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *