studio @Stationslaan 75 Breda | bel 06-53682728

studio @Stationslaan 75 Breda
bel 06-53682728

architecten bureau

ARCHITECTEN BUREAU BREDA – VAN OS ARCHITECTEN

ONTWERP VAN UW DROOMWONING – NIEUWBOUW – VERBOUWING – TRANSFORMATIE

Nieuwbouw strakke bungalow in natuursteen

wensen nieuwbouw strakke bungalow in natuursteen

Een vrijstaande moderne bungalow met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een kelder voor techniek, bergruimte, hoogteverschil in dak en een grote overdekte veranda. 

concept nieuwbouw strakke bungalow in natuursteen

De woning staat op een groot kavel. Als je vanuit de Haagse Beemden de fiets pakt en je de fietstunnel uitkomt aan centrum zijde rijdt je pal op de voorzijde van het kavel.

De entreezijde, de voorgevel, is een gesloten gevel met entree, bergruimte en slaapkamers met badkamer voor logés. 

De achtergevel en zijgevels zijn geopend richting tuin. Daar bevinden zich dan ook de slaapkamer met badkamer, en een grote ruime woonkamer met woonkeuken waar de bewoners de meeste tijd zullen verblijven.

Aan de achterzijde, mede vanwege de ligging pal op het zuiden, is een grote overkapping ontworpen. Deze zorgt ervoor dat je lekker droog buiten kunt zitten en de warme zomerzon wordt buiten gesloten.

De woonkamer en woonkeuken hebben een hoger plafond dan de rest van de bungalow. De hoe puien geven prachtigh zicht op de tuin.

De gevel is ontworpen als een combinatie tussen 3 materialen, zichtwerk natuurgevelsteen en hout in de voorgevel en de natuursteen met wit gevelstucwerk in de achtergevel en zijgevels.

De zichtwerk natuurgevelsteen loopt in de achtergevel van buiten door naar binnen de woonkamer in. De textuur en kleur van de natuurgevelsteen gevel veel warmte en sfeer in de woning.