Joep van Os Architect

exclusieve nieuwbouw schuurwoningen

Nieuwbouw moderne schuurwoning met rieten dak

wensen nieuwbouw moderne schuurwoning met rieten kap

Een vrijstaande moderne schuurwoning met mooi ruim uitzicht op het grote kavel en de omliggende weilanden in Oosterhout.

concept nieuwbouw moderne schuurwoning met rieten kap

De nieuwbouw schuurwoning in Oosterhout is ontworpen als een langgevelboerderij. Een lang volume met zadeldak waar alle functies onder zijn verdeeld, zonder aan- en uitbouwen.

De schuurwoning heeft aan de westzijde een grote overdekte veranda die van de vloer tot aan de nok open is.

Via de veranda loop je de ruime woonkamer in. Ook de woonkamer in deze schuurwoning is open tot aan de nok en geeft veel ruimte en lucht aan de woning. De woonkamer is aan 3 zijden voorzien van brede aluminium kozijnen en geven prachtig uitzicht op de omringende tuin en weilanden. De hoge bomen op het eigen kavel zorgen in de zomer voor natuurlijke zonwering.

Een groot maatwerk interieur meubel met haard maakt een visuele scheiding tussen de woonkamer en luxe ruime woonkeuken. Aan beide zijden van dit meubel loop en kijk je van woonkamer naar keuken en/of entree. Bovenop het meubel op de eerste verdieping bevindt zich een werkplek voor kantoor aan huis. Een werkelijk prachtige plek om te werken vanwege het mooie uitzicht op de woonkamer en het weiland verderop.

De keuken met ruim kookeiland heeft een ruime kastenwand aan de keukenzijde van het interieur meubel. Al kokende aan het kookeiland heb je een prachtig breed uitzicht op de tuin en weilanden verderop.

De gevel van de schuurwoning is ontworpen op een strak ritme van houten kolommen met liggers. Tussen de houten kolommen zitten glazen puien. Boven de houten liggers zit de houten padoek gevelbekleding. De padoek wordt onbehandeld op de gevel aangebracht. De eerste weken is het hout van nature nog rood, maar na enkele weken in weer en wind vergrijst de padoek naar haar natuurlijke grijstint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *