exclusieve nieuwbouw schuurwoningen

Nieuwbouw moderne bungalow met patio

wensen nieuwbouw moderne bungalow met patio

Een ruim opgezette vrijstaande bungalow met zicht op tuin, energiezuinig en modern qua design. Een gesloten voorgevel richting straat en open achtergevel richting tuin. Daarnaast is de gehele woning alleen beganegronds.

concept nieuwbouw moderne bungalow met patio

De kavel is met ca. 3.000m2 groot en ruim van opzet. De bungalow staat richting een onderhoek van het kavel. Dat geeft ruimte voor een oprit met bijgebouw naast de bungalow. Alle andere zijden van de bungalow hebben vrij uitzicht op de tuin.

Het gehele woonprogramma bevindt zich op 1 niveau, zoals dat gebruikelijk is bij een bungalow. Omdat de tuin zo groot is hebben we ervoor gekozen de vloer van de bugalow ca. 0.5m boven maaiveld te plaatsen. Dat geeft beter uitzicht op het kavel omdat je iets verhoogd zit t.o.v. de tuin.

Daarnaast maakt deze verhoging het mogelijk om het woonprogramma te omkaderen met een stucwerk rand die lijkt te zweven boven de tuin. In dit kader zit een houten gevelbekleding met kozijnen.

Een ruime patio geeft licht en lucht aan de grote woonkeuken met kookeiland. Achter de patio zit een ruime maar knusse woonkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *