Joep van Os Architect

exclusieve nieuwbouw schuurwoningen

Verbouw Woning Architect

Verbouw Woning Architect

Verbouw Woning Architect

Woon je al een tijdje in je woning of heb je net een woning gekocht? Zijn je woonwensen veranderd? is er gezinsuitbreiding op komst en is er meer ruimte nodig? Dan gaan we je woning verbouwen. Dan neem ik de huidige woning als basis en onderzoek ik de mogelijkheden voor een verbouw.

Een ingrijpende stap toch? Want hoe ga je je woning verbouwen als je er nog woont? En waar moet je nu eigenlijk beginnen?

Als Verbouw Woning Architect breng ik structuur en een begrijpelijke volgorde aan in alle stappen die nodig zijn om van een eerste idee tot een verbouwde woning die helemaal klaar is en naar wens te komen.

De eerste stap is een analyse van de huidige woning en jouw woon wensen.

Deze eenvoudige vragen geven direct input om de eerste keuzes te maken en zijn van invloed op het eerste ontwerp.

Het eindresultaat is een prachtig verbouwde woning die voelt als nieuw.

Een woning verbouwen is vaak complexer dan gedacht. Ik heb te maken met een bestaande woning, mogelijk slecht of nauwelijks geïsoleerd, allesbehalve energieneutraal, lastig te verbouwen omdat er veel beton is gebruikt en omdat een groot deel van de woning behouden blijft moet er zorgvuldig worden gesloopt en gebouwd.

Maar hoe fijn is het dat wanneer je al woont op je favoriete plek je je huis een flinke upgrade kunt geven er zo weer 25 jaar (of langer) tegenaan kunt. 

Bij verbouw is er de mogelijkheid om de woning weer helemaal naar wens te verbouwen en van je huis weer een thuis te maken.

Kan ik je helpen met het ontwerpen van jouw te verbouwen woning?