van-os-architecten-breda-nieuwbouw-moderne-bungalow-in-zichtwerk-natuurgevelsteen-en-gevelstucwerk-in-breda-natuursteen-kader-gevuld-met-houten-gevelbekleding

Nieuwbouw moderne vrijstaande bungalow in zichtwerk natuurgevelsteen en wit gevelstucwerk

Breda

Bouwpartijen: van Os Architecten, Sterk Adviesbureau, Natuurgevelsteen

Publicaties

Deel dit project

Wensen moderne bungalow

Een vrijstaande moderne bungalow met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een kelder voor techniek, bergruimte, hoogteverschil in dak en een grote overdekte veranda. 

Concept moderne bungalow

De woning staat op een groot kavel. Als je vanuit de Haagse Beemden de fiets pakt en je de fietstunnel uitkomt aan centrum zijde rijdt je pal op de voorzijde van het kavel.

De entreezijde, de voorgevel, is een gesloten gevel met entree, bergruimte en slaapkamers met badkamer voor logés. 

De achtergevel en zijgevels zijn geopend richting tuin. Daar bevinden zich dan ook de slaapkamer met badkamer, en een grote ruime woonkamer met woonkeuken waar de bewoners de meeste tijd zullen verblijven.

Aan de achterzijde, mede vanwege de ligging pal op het zuiden, is een grote overkapping ontworpen. Deze zorgt ervoor dat je lekker droog buiten kunt zitten en de warme zomerzon wordt buiten gesloten.

De woonkamer en woonkeuken hebben een hoger plafond dan de rest van de bungalow. De hoe puien geven prachtigh zicht op de tuin.

De gevel is ontworpen als een combinatie tussen 3 materialen, zichtwerk natuurgevelsteen en hout in de voorgevel en de natuursteen met wit gevelstucwerk in de achtergevel en zijgevels.

De zichtwerk natuurgevelsteen loopt in de achtergevel van buiten door naar binnen de woonkamer in. De textuur en kleur van de natuurgevelsteen gevel veel warmte en sfeer in de woning.

Start bouw: januari 2020

van-os-architecten-breda-nieuwbouw-moderne-bungalow-in-zichtwerk-natuurgevelsteen-en-gevelstucwerk-in-breda-natuursteen-kader-gevuld-met-houten-gevelbekleding
van-os-architecten-breda-nieuwbouw-moderne-bungalow-in-zichtwerk-natuurgevelsteen-en-gevelstucwerk-in-breda-achtergevel-met-overstek-en-veranda
van-os-architecten-breda-nieuwbouw-moderne-bungalow-in-zichtwerk-natuurgevelsteen-en-gevelstucwerk-in-breda-overstek-zijgevel.
van-os-architecten-breda-nieuwbouw-moderne-bungalow-in-zichtwerk-natuurgevelsteen-en-gevelstucwerk-in-breda-rechterzijgevel
van-os-architecten-breda-nieuwbouw-moderne-bungalow-in-zichtwerk-natuurgevelsteen-en-gevelstucwerk-in-breda-kelder-en-zichtwerk-natuursteen-in-woonkamer
ic_arrow_Left_big

Vorige project

Volgende project

ic_arrow_right_big

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Als u meer wilt weten over one werkwijze en hoe wij u hier mee kunnen helpen,
neem dan contact met ons op via 076 888 30 27 of stuur ons een mailtje.

Benieuwd wat wij voor u voorkunnen betekenen?

Als u meer wilt weten over onze werkwijze en hoe wij u hier mee kunnen helpen, neem dan contact met ons op via  076 888 3027 of stuur ons een mailtje.

van Os Architecten

Reduitlaan 33
4814 DC Breda
+31 6 53 68 27 28
joep@vanosarchitecten.nl
joep

© van Os Architecten 2009 - 2022

© 2009 - 2021